Despre Dentsmile

Software gratuit pentru managementul cabinetelor si clinicilor stomatologice.

Dentsmile a fost creat in dorinta ca fiecare medic sa dispuna de o unealta profesionala cu ajutorul careia sa faca un pas inspre viitor, prin informatizarea clinicii in care lucreaza. Dentsmile este o aplicatie gratuita in adevaratul sens al cuvantului, autorul dispune de suficienti ani de experienta si nu considera o necesitate valorificarea materiala a acesteia. Ea reprezinta rezultatul unei frumoase colaborari dintre un inginer software si un medic specialist, iar actualmente este folosita in mai multe clinici si cabinete stomatologice.

Aplicatia poate fi descarcata in mod gratuit de pe acest site, iar actualizarile se fac automat, fara a fi necesara reinstalarea ei de catre utilizator. Dentsmile a pornit de la ideea de evolutie, nevoia de adaptare permanenta la schimbarile din mediu avand ca si scop eficientizarea muncii. Orice aplicatie are o durata de viata iar unele prin conceptia lor imbatranesc prematur.

Dentsmile reprezinta ideea de evolutie, in designul si implementarea aplicatiei folosindu-se ultimele tehnologii din domeniu existente la ora actuala. Aplicatia Dentsmile poate fi folosita atat local cat si de la distanta, din orice locatie de pe glob.

Dentsmile respecta si protejeaza confidentialitatea datelor dumneavoastra. Informatiile sunt pastrate in baza dumneavoastra de date, iar pentru folosirea aplicatiei trebuie realizata autentificarea atat la baza de date cat si in aplicatia Dentsmile.

Noutati Dentsmile

Versiunea 1.2.4 este disponibila pentru a fi descarcata. Aceasta ofera imbunatatiri si functionalitati noi, precum:

Istoric pacient, planuri de tratament, anamneza, modul gestiune  notificari, notificari SMS, notificari aplicatie, reminder. Suport pentru importarea pacientilor noi folosind formularele  publicate de CMDR (consimtamantul informat si chestionarul de  evaluare a starii generale). Completarea automata a formularelor CMDR pentru pacientii  existenti cu datele de identificare ale acestora. Rapoarte noi pentru tiparire.

Modul de gestinue a fisierelor backup, utilizarea eficienta a resurselor, salvarea tratamentelor in format compatibil Excel, etc. Suport pentru mai multe tipuri de baze de date (Microsoft SQL, MySql, SQLite). Instalare simplificata, deoarece in mod implicit aplicatia foloseste baza de date incorporata SQLite si nu necesita existenta unui server dedicat (Microsoft SQL, MySql). Modul parodontologie, module de gestiune cheltuieli, furnizori, produse si stocuri. Modul avansat de gestiune salariu medici. Backup automat la baza de date si optiune de restaurare. Notificarea pacientilor prin email si SMS. Noutatile de pe forumul Dentsmile sunt accesibile direct din aplicatie. Actualizarea aplicatiei se face automat in conditii de deplina siguranta.

Inca mai stai pe ganduri?

Descarca Dentsmile: (Va rugam sa va autentificati pentru a avea acces la continut).

Vezi informatiile referitoare la Instalare. Intrebari si raspunsuri pe forum.

 

 

Dentsmile, software care nu trebuie sa lipseasca din niciun cabinet stomatologic.

www.chifor.com
Copyright (C) www.chifor.com